Bankbiztonság

A bankok biztonsága kiemelt fontosságú. A intelligens esemény detektáló e_SENSOR sikerrel alkalmazható nagy számú, már telepített kamera rendszerek esetében is. Az automatizált, valósidejű incidens észleléssel a bankbiztonság nagy mértékben növelhető.

Objektumvédelem

Az e_SENSOR valósidejű, intelligens esemény detektáló megoldás alkalmazásával az objektumvédelem magasabb szintje valósítható meg. Minden olyan esetben sikerrel alkalmazható, ahol komplex események nagy biztonsággal való észlelése szükséges.

Térfigyelő rendszerek automatizált felügyelete

Az e_SENSOR megoldás alkalmazásával a térfigyelő rendszerek automatizált módon üzemeltethetők és a megfigyelő személyzet száma minimálisra csökkenthető - a megfigyelés eredményességének növelése mellett.

Társasház felügyeleti rendszer

A Társasházi törvény rendelkezéseivel összhangban a bemutatásra kerülő megoldás a személyiségi jogok megsértése nélkül - forradalmian új technológia alkalmazásával - költséghatékony megoldást kínál a közös tulajdon védelmére.

IT biztonság

A jelenleg alkalmazott IT biztonsági megoldásoknál az eltulajdonított jelszó vagy azonosító eszköz birtokában lehetősége van az elkövetőnek más identitását felhasználva incidenst elkövetni. Az általunk ajánlott hibrid IT biztonsági rendszerben a 'hagyományos' statikus megfigyelő kamera rendszereket alkalmassá tesszük elemi és komplex esemény észlelésre, amelyeket az IT biztonsági rendszer eseményeivel szinkronizálunk, így lehetővé válik egy magasabb biztonsági szint megvalósítása.